Tänään päätin sen, etten enää alistu olemaan jonkun muun näköinen kuin itseni; etten kulje sellaisessa kehossa, jota en tunne omakseni; etten elä sellaista elämää, joka ei miellytä eikä tyydytä minua.
Tänään päätin kilvoitella tullakseni taas siksi minuksi, jonka elämä on juhlan arvoinen.

Tänään, 21. syyskuuta 2008, lupaan itselleni pitää itsestäni parempaa huolta. Siinä sivussa uskon jaksavani pitää lähimmistäni parempaa huolta ja uskon jaksavani rakastaa heitä vieläkin enemmän kuin tänään.

Lupaan raivata epäjärjestyksen elämästäni ja palata sellaiseen elämään, jossa jaksan ja voin katsoa eteenpäin sen sijaan, että kaadun matkalla lattialla kasvavaan vaatevuoreen tai lelukasaan.
Lupaan pitää itsestäni niin hyvää huolta, että 21. syyskuuta 2009 voin lopettaa tähän blogiin kirjoittamisen kaksikymmentä kiloa hoikempana, terveempänä ja onnellisempana.

Yhden asian aion myös matkan varrella oppia. Olemaan epätäydellinen; en aio aloittaa uutta blogia vain sen vuoksi, että tämän blogin nimi on onneton, en aio palata muokkaamaan viestejä tai lopettaa ja aloittaa uudestaan alusta kun jokin epäonnistuu. Aion jatkaa sinnikkäästi siitä mihin jäin. Ja kerrankin, olla itselleni ihan rehellinen. Olen mielestäni ansainnut sen.